Tournée Locale: de Bende van de Verbeelding

16 april - 6 mei 2018: 4 sessies + schilderen + slotfeest
16+, gratis

Teken je graag en wil je de stationsbuurt mee opfleuren? Doe dan mee met het wijkfestival Tournée Locale en schrijf je in voor de Bende van de Verbeelding! Samen met illustrator Tom Schoonooghe maak je in april een beeldverhaal voor de ramen in de Bampslaan.

Tournée Locale: workshops portretten

25 april, 26 april, 2 mei 2018
6-15 jaar, gratis

Tijdens het wijkfestival Tournée Locale is er in Runkst, de stationsomgeving en de Heilig Hartwijk van alles te beleven! Als buurtbewoner kan je meedoen aan creatieve workshops 'portretten maken' voor kinderen, jongeren en (groot)ouders. Jouw portret krijgt een plek in Villa Verbeelding!

Kunstennacht in Villa Verbeelding

donderdag 3 mei, 18-23u (gratis)
Maak er een kunstige nacht van met mini-rondleidingen door de tentoonstelling De mooisten van het land. Een portrettengalerij. Laat je portret tekenen of volg een turboworkshop portretten maken!

Tournée Locale: slotfeest

zondag 6 mei, 11-13u en 14-18u (gratis)
Op 6 mei sluiten we Tournée Locale feestelijk af in en rond Villa Verbeelding. Luister naar een verhaal uit de levende bib met wijkbewoners. Teken je buur of jezelf! Pimp je glas samen met illustrator Tom Schoonooghe. Of liever een rondleiding van de Bende van de Verbeelding langs de raamtekeningen in de Bampslaan? We eindigen met een feestelijke receptie bij de buurtportretten.

Summer School Villa Verbeelding 2018

27-30 augustus 2018 (16+)
De Summer School Villa Verbeelding, dat is 4 dagen intensief tekenen onder begeleiding van illustratoren Carll Cneut of Rébecca Dautremer. i.s.m. PXL-MAD School of Arts.