Workshop portretten met Fatinha Ramos

© Luc Corthouts

zaterdag 12 januari 2019 (14u30-16u30)
6-12 jaar, € 5 of € 1 via Rap op Stap
(hasselt@rapopstap.be)

Gekke bekken, knappe koppen: hoe teken je een mooi portret? Illustrator Fatinha Ramos verklapt je haar geheim. Ze neemt je mee naar haar kleurrijke portrettenwereld. Daarna ga je zelf aan de slag. Goed kijken in de spiegel en dan maar experimenteren met verschillende technieken: stiften, verf, Chinese inkt. Je gaat naar huis met een accordeonboekje vol zelfportretten!

Je kan het zelfportret van Fatinha Ramos en haar portretten uit Ik ben heel veel liefde bewonderen in de tentoonstelling De mooisten van het land, naast portretten van Ingrid Godon en zelfportretten van 35 illustratoren uit binnen- en buitenland.

 

Praktische info

  • Schrijf je online in en betaal ter plaatse.
  • Kan je onverwacht niet komen? Verwittig dan zo snel mogelijk.

 

Finissage De mooisten van het land met wedstrijd!

Op deze laatste dag van de tentoonstelling (12 januari 2019, 14-17u) is er iets te zien en doen voor bezoekers van alle leeftijden! Er zijn opdrachtenboekjes, portretramen, een portretmachine, ...

Het is je laatste kans om mee te doen met de portrettenwedstrijd. Je kan ook boeken kopen van Fatinha Ramos en Ingrid Godon en meteen laten signeren door de illustratoren. We sluiten af met een drankje en klinken op het nieuwe jaar.

Bekijk hier het programma van de de finissage.