opdrachten in tentoonstellingen
 

Educatief aanbod 2017-2018

eten

Educatief programma groepen

Villa Verbeelding is een ideale plek om met de klas of groep naartoe te trekken. Bij elke tentoonstelling horen er educatieve opdrachten, en een Ontdekkingsreis voert je al speurend door de kamers van het huis... Bovendien is het hele educatieve aanbod aangepast aan verschillende leeftijden, van kleuters tot volwassenen!

Voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen zijn er geleide bezoeken bij de tentoonstellingen. Mail ons voor een programma op maat of bel +32 (0)11 22 26 24.

 

Nieuwsbrief

Download de nieuwsbrief met het educatieve aanbod 2017-2018.
Wil je graag elke nieuwe versie in je mailbox krijgen? Schrijf je dan hier in.

 

Boekentips

Wil je na een bezoek met je (klas)groep verder werken rond een tentoonstelling of een bepaald thema (sprookjes, letters, poëzie, jeugdauteurs, ...)?

Download de boekenlijsten bij onze tentoonstellingen.

 

Eten en drinken

In Villa Verbeelding zelf is er geen plaats om met je klas of groep te eten.
Je kan wel lunchen in Hostel H (Spoorwegstraat 80) vlakbij, achter het station.
Gratis bij verbruik van drankje. Reserveren: +32 (0)11 45 50 81

 

Gratis vervoer

Villa Verbeelding is erkend als culturele bestemming. Klassen kunnen met dynamoOPWEG gratis naar Villa Verbeelding met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit.

Ga naar www.cultuurkuur.be voor de instapvoorwaarden.

 

Foto's groepsbezoeken

Foto's die genomen worden tijdens groepsbezoeken mag Villa Verbeelding gebruiken op deze website, in brochures, ... Door een groepsbezoek te boeken, ga je hiermee akkoord. Als je niet wil dat we foto's van jouw groep gebruiken, vragen we om dit schriftelijk te melden.