Finissage Vuil Vel & Roodkapje verduisterd

zaterdag 20 januari 2018, 15u-17u
vanaf 16 jaar - € 5 - inschrijven via mail

Donkere sprookjes staan centraal op de laatste dag van Vuil Vel. Sprookjes en taboe en Roodkapje verduisterd met schilderijen Marianne Aartsen. Volg een rondleiding en maak zelf een sprookje in straffe beelden tijdens een workshop monotype. We sluiten feestelijk af met een glaasje.

Cultuurpauze: Paul Verrept over Paul van Ostaijen

dinsdag 30 januari om 14u
€ 7 - tickets via Cultuurpauze

Schrijver en illustrator Paul Verrept vertelt over het leven en werk van Paul van Ostaijen en de invloed van deze getalenteerde dichter op zijn eigen werk.

Poëzieweek: Workshop toverdieren

woensdag 31 januari 2018, 14u30-16u30
5-12 jaar - € 5 - inschrijven via mail

Op de laatste dag van de Poëzieweek toveren we met taal, of wat dacht je? Heeft een Zefiertje voelsprieten en erg lang haar? Kan het babbelen of alleen maar knabbelen? Maak kennis met verdwijnwoorden en spannende dieren in deze workshop poëzie voor kinderen en hun (groot)ouders!

Krokuskriebels: workshop toverdieren

14-15-16 februari 2018, 14u30-16u30
5-12 jaar - € 4 / € 2 (leden Gezinsbond)
volwassenen - € 6 / € 3 (leden Gezinsbond) - inschrijven via mail

Krokuskriebels, daarvan krijgen wij taalkriebels! Heeft een Zefiertje voelsprieten en erg lang haar? Kan het babbelen of alleen maar knabbelen? Maak kennis met verdwijnwoorden en spannende dieren in deze workshop poëzie voor kinderen en hun (groot)ouders! Leden van de Gezinsbond krijgen korting.

Krokuskriebels: op stap met tovenaars

10-17 februari 2018, 14u-17u
5-12 jaar - € 2 / gratis (leden Gezinsbond)
volwassenen - € 4 / € 2 (leden Gezinsbond)

Tijdens Krokuskriebels is Villa Verbeelding extra vaak open! Zo heb je zeker de kans om met het hele gezin het huis te ontdekken. Verken de tentoonstelling 'Soort van tovenaars' met wonderlijke stoelen vol kinderpoëzie en met betoverende illustraties. Of goochel je liever met woorden aan de tovertafel? Leden van de Gezinsbond krijgen korting.