WEDSTRIJD / Meer dan duizend nachten

Laat je inspireren door het werk van knipkunstenares Geertje Aalders en knip een bloem voor onze Arabische bloementuin. De mooiste exemplaren worden beloond met een boekenpakket. Wil je wat tips en uitleg voor je zelf aan de slag gaat?

Opdracht

Maak een exotische bloem met gekleurd papier. Schrijf je naam, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd (in drukletters) op de achterkant van een blaadje. Plant je bloem in de Arabische bloementuin in het atelier op zolder. Als je klaar bent, ruim je alles op. Leg de schaartjes en papier op hun plaats, papiersnippers gaan in de prullenbak. Heb je geen tijd om je bloem in Villa Verbeelding te maken? Je mag ze ook thuis maken en tijdig bij ons inleveren.

Wedstrijdverloop

De wedstrijd loopt tot en met 18 april 2020. Een jury kiest de mooiste bloemen. Per leeftijdscategorie (8-12 jaar / 13-16 jaar / 16+) worden er twee winnaars aangeduid. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Over de beslissing van de jury wordt geen correspondentie gevoerd. Om deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemers het wedstrijdreglement.

Prijs

De winnaars ontvangen een boekenpakket.